Hvem vi er og hva vi gjør
Norsk Immunsviktforening (NIF) er en forening for personer med primær immunsvikt, pårørende, helsepersonell og andre interesserte.
Norsk Immunsviktforening (NIF) er en forening for personer med primær immunsvikt, pårørende, helsepersonell og andre interesserte.
Styret i Norsk Immunsviktforening inviterer til markering av foreningens 40 års jubileum lørdag 30. september på Scandic Holmenkollen Park Hotell i Oslo.
Møt Overlege Børre Fevang på webinaret om Covid-19 og primær immunsvikt. Børre vil besvare spørsmål i etterkant av innlegget.
Når medisinen ikke virker som den skal eller annen behandling ikke nytter da er stamcelletransplantasjon den eneste muligheten.
Arne Østby har mange gode minner fra en «oppvekst» i Norsk Immunsviktforening. Nå er han selv voksen og ser fortsatt en stor verdi av å stå som medlem i NIF.
En ting er å ha primær immunsvikt, men det er ikke alltid lett å være den som står nær de med diagnosen. Episoden handler om det å være pårørende, både generelt men også spesielt med tanke på det å stå rundt noen med primær immunsvikt.
Her kan du lese om medfødt immunsvikt, de ulike undergruppene og mer enn 30 diagnoser
Hør den spennende historien om den årelange kampen om å få den alvorlige diagnosen som en del av nyfødtscreeningen.
Primær immunsvikt inn i Sjeldenregisteret – God registrering er grunnlaget både for å forbedre den behandlingen vi har og å utvikle nye behandlingsmetoder gjennom forskning, sier overlege Børre Fevang ved Senter for sjeldne diagnoser, OUS.
Den femte Aarebrotforelesningen går av stabelen 22. januar 2023 og skal holdes av immunologen Anne Spurkland. Tema for forelesningen er immunforsvaret. Du kan følge forelesningen fra Universitetsaualen eller på nett!
Vi røper ingen stor hemmelighet når vi sier at immunsvikt.no var moden for oppussing. Ting skjer raskt i det digitale, brukervaner endrer seg, nå leses nesten alt på mobil og vi har et sterkt ønske om å kommunisere bedre med de yngre medlemmene våre.
Ny forskning viser at antistoffet IgG3 kan aktivere immunsystemet på innsiden av cellene våre og beskytte mot virusangrep.