Ny skribent til Immunsvikt.no!

Mange av dere som var på 30-års jubileet la nok merke til en ung mann i 20 årene som snek seg omkring i korridorene  på Leangkollen hotell og utga seg for å være oppsøkende journalist fra NIF?

Joda det stemmer nok det, og han heter Christoffer Øimoen, til daglig journalist i Gaysir.no nå også vår stjernereporter på Immunsvikt.no!

Da jeg spurte Eva Brox om hvem hun kunne tenke seg passet inn i redaksjonen kom navnet Christoffer Øimoen fort på banen, han hadde allerede fått avtale med Eva om å skrive et referat fra 30-års jubileet og da var jo saken klar!

Christoffer skal med på laget!

christoffer1Christoffer er 25 år, han har Master i historie fra Universitetet i Oslo, hovedoppgaven hans var “Nynazisme i Norge og Sverige – Fra partiorganisasjon til revolusjon”.
Om nynazismens utvikling etter 2vk, og frem til 22. juli 2011. En politisk analyse. Kartlegging av vold, doktrine og ideologiske inspirasjon.

Christoffer jobber til daglig på Norli bokhandel(gjett hvilken avdeling J) og har i tillegg også oppgaver som journalist på Gaysir.no og vært nestleder i Skeiv Ungdom.

 Jeg ba Christoffer si litt om seg selv og dette var hva han skrev:
«Jeg er glad i å skrive, og har skrevet flere historiske artikler og prøver meg stadig på å skrive en skjønnlitterær roman. Jeg er svært opptatt av menneskerettigheter og politisk motivert vold – også utover studiet. Er fra Tønsberg men bor nå i Oslo og har vært med i foreningen siden 1990 (tror jeg). 
Håper dette var greit :)”

De nye nettsidene til Immunsvikt.no har nå vært på nett i 2 uker og Christoffer har allerede levert flere intervjuer, referat og snart kommer et reisebrev fra Kroatia for de som er glade i å reise. Vi røper ikke ennå hvem som var på den turen men noen kan sikkert kjenne seg igjen?

Vi er veldig glad for å ha Christoffer med i redaksjonen og ser frem til mange morsomme intervjuer og interessante reportasjer!

Vi ønsker Christoffer lykke til!

 

Carl Johan Støylen

for

Immunsvikt.no