Verdens immunsvikt dag, 27 april

Fra våre venner i Primär immunbrist organisationen,Sverige har vi sakset denne nyheten som kanskje er til interesse for mange av våre medlemmer.

De skal ha et direktesendt seminar på sine nettsider!

Mere informasjon under og i linken Se program här…

Världsimmunbristdagen, 27 april

VÄLKOMMEN till ett seminarium om primär immunbrist på ABF-huset, Sveavägen 41 i Stockholm! Seminariet hålls på Världsimmunbristdagen, den 27 april mellan kl 14.00 – 16.00. Dr Anna-Carin Norlin, Karolinksa Universitetssjukhuset i Huddinge och Öl Anders Åhlin, Sachsska barn- och ungdomssjukhuset Stockholm samt representanter från patienternas, sjuksköterskornas och läkarnas intresseorganisationer för primär immunbrist medverkar. Se program här… Seminariet direktsänds via vår hemsida och abfplay!