Familiesamling 24-26.august 2012 Oslo

Raddison Blu NydalenImmunsviktforeningen holdt sin årlige familiesamling i år på Radisson hotell Nydalen i Oslo fra fredag 24.august til søndag 26.august. Det var ca. 20 deltakere som var med, både pasienter og pårørende.
Fredagen var en «bli kjent dag» der pasienter og pårørende ble bedre kjent  og utvekslet erfaringer med hverandre og mange fikk også en del nye tips.

Lørdagen gikk med til Tusenfryd for de som ville det, mens noen ungdommer valgte heller å ta det litt mer med ro og gikk litt rundt i Oslo by hvor de senere gikk på kino for å se «Kon-tiki» som for øvrig er veldig bra og absolutt verdt å se!
DSC_0518Senere møttes alle på Peppes Pizza og spiste en god middag og ble enda bedre kjent.DSC_0553

Etter å ha spist seg god og mett på Peppes Pizza tok noen ungdommer turen til Solli bowling, mens de andre dro tilbake til hotellet.

Søndagen var den siste dagen og da var det foredrag for de voksne ved Asbjørg Stray Pedersen.

Barna og ungdomene hadde noen aktiviteter der vi ble delt inn i to lag og vi hadde quiz og vi skulle bygge tårn av spaghetti og marsmallows og dette var noe som viste seg at ikke skulle være så lett. Etter det hadde vi også en individuell konkurranse som var cola-smaking (der vi skulle gjette hvilken cola/pepsi vi smakte på.) Før lunsj gikk vi en liten tur ut for å nyte sola.DSC_0571
Lunsjen skulle egentlig bli spist i restauranten på hotellet, men det hadde oppstått en misforståelse så lunsjen ble spist på Peppes Pizza, noe jeg ikke tror noen hadde noe imot.

Etter lunsjen var familiesamlingen over og folk dro hjem.

Det var en morsom og interessant helg der vi ble kjent med andre som er i samme situasjon som deg selv og vi skaffet oss også nye bekjentskaper.

Takk for en fin helg!

Marianne Støylen

på vegne av

Norsk Immunsviktforening